DU MÅ SKAFFE BARN!

DU MÅ SKAFFE BARN!

"Når skal dere få barn?"Dette er et spørsmål jeg alltid har hatet. For det første. Du vet ikke hvem som kan få barn og ikke. Du aner ikke hvorfor den du spør ikke har barn (enda).

Når jeg var mellan 20-25 så merket jeg at mange i min alder fikk barn. Noe jeg selv aldri har hatt lyst på. Jeg flyttet fra hjembyen min når jeg var 18 år. I den byen tror jeg at det er vanlig/trend å få barn i ung alder. Men! Det trenger ikke bare å være fordeler med det.

Siden jeg var 20 år så har jeg vært gjennom to ulike forhold på 3 år hver og er nå sammen med Brahim som jeg vært sammen med i 3,5 år. Hvis jeg hadde fått barn når jeg var 20 år så hadde jeg altså ikke vært sammen med faren i dag. Kanskje til og med hatt barn med to ulike menn og vært sammen med en tredje. Dette er veldig vanlig og jeg sier ikke at det er noe galt med det.


(Teksten fortsetter under bildet)


MEN jeg er veldig glad over at jeg prioritert andre ting i livet. Jeg har gjort alt jeg hatt lyst til å gjøre eller prøve. Jeg har fokusert på meg selv. Når jeg var 30 år og møtte Brahim så følte jeg at jeg at jeg gjort det meste jeg hatt lyst på. Det var også da jeg endret mening om å få barn. Jeg var klar for å starte en familie, sammen med Brahim. Fordi jeg følte at jeg hadde møtt den mannen jeg vil dele resten av mitt liv med og jeg var "klar" med mitt eget liv på en måte.

Det er mange kvinner og par der ute som er ufrivillig barneløs. Og drømmer hver eneste dag om å få barn. Hvis du møter noen som ikke har barn enda så er svaret veldig logisk. Enten så vil de ikke ha barn (enda), de kan ikke få barn eller har problemer med å få barn. Uansett grunnen til hvorfor de ikke har barn så har du ikke noe med saken å gjøre.

Og hvis noen prøver å få barn som sliter. IKKE prøvd å gi de tips så lenge de ikke spør.

Det er ikke skrevet i stein at man ska ha barn og gifte seg før man er 30 år. Jeg personlig mener at man skal gjøre som man selv vil. Det er veldig mange som i dag velger å vente med å få barn. Mange som er over 30 år er ikke sammen med samme person som de var sammen med da de var 20 år.

Jeg er selv oppvokst med foreldre som skilte seg når jeg var 4 år. Og det er tungt!

Skriv en ny kommentar

?n kommentar

Er så enig med deg, vi venter vårt første barn nå i Februar. Jeg er 26 og han er 29. Vi angrer aldeles ikke på alt vi har gjort frem til dette. Vi har reist masse og generelt gjort så mye.

Lykke til med alt som er i vente :) sjekk gjerne ut min blogg også.

klem